Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: NPK a.s., Pardubická nemocnice - rekonstrukce stravovacího provozu
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Projekt řeší stavební úpravy v části objektu č.47 s funkcí stravovacího zařízení v areálu Pardubické nemocnice. Stavební úpravy budou prováděny na úrovni 1NP a 2NP s přesahem stavebních prací na střechu (výměna VZT zařízení) a do 1PP výměna rozvodu kanalizace. Účel užívání budovy se nemění, v 1NP je nově navržena varna a zázemí varny, šatny zaměstnanců nejsou stavbou dotčeny, vyjma drobných zásahu při trasování inženýrských sítí. Ve 2NP bude nově zřízen provoz tabletování, prostory pro studenou kuchyni a komfortní jídelna pro zaměstnance. Stavební úpravy spočívají v dispozičních změnách a provedení veškerých instalací (vzduchotechnika, zdravotně-technické, elektro, vytápění, slaboproud, měření a regulace) pro umístění gastro technologie.
Vjezd na pozemky areálu nemocnice je ze severu z ul. Kyjevská, ze které je i zadní vstup do areálu nemocnice. Ve stavbou dotčené části 1.PP se v současné době nachází: technické podlaží se sníženou světlou výškou. V rámci tohoto podlaží proběhne revize a nové vedení technických instalací. V řešené části 1.NP se v současné době nachází: zázemí varny – sklady, chladírny a mrazírny a stávající výtahy spojující varnu ve 2NP se zázemím v 1NP. Dále jsou na tomto podlaží šatny zaměstnanců a strojovny výtahu. V řešené části 2.NP se nyní nachází varna, tabletování a čisté přípravny
Stavba bude probíhat za provozu stávající varny a je rozdělena do 3 etap.
CPV - 45212500-1
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.pardubickykraj.cz)
Kontakt: Květoslava Michalová
e-mail: kvetoslava.michalova@pardubickykraj.cz
tel:
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 20.04.2020 10:00
Datum zahájení: 02.03.2020 16:21
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: