Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Zpracování projektové dokumentace na stavbu DPH Žampach - zateplení a rekonstrukce objektu u Šimona
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu na služby zhotovení projektové dokumentace ve stupních společné DÚR a DSP včetně architektonické studie pro výtvarné řešení fasády (objekt v areálu zámku-kulturní památky) v rozsahu dle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, platném zněmí, a prováděcích vyhlášek, zejména vyhlášky č. 503/2006 Sb., o podrobnější úpravě územního rozhodování, územního opatření a stavebního řádu a vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, a dokumentace pro zadání/provádění stavby dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též „ZZVZ“), jeho prováděcích předpisů a vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb pro stavbu DPH Žampach - zateplení a rekonstrukce objektu u Šimona.
Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž inženýrská činnost zahrnující zejména projednání s dotčenými orgány a účastníky řízení, kdy výsledkem musí být bezrozporná kladná stanoviska k projektové dokumentaci, sepsání žádostí o vydání stavebního povolení. Projektová dokumentace tak bude obsahovat kompletní dokladovou část, odpovídající danému stupni PD, obsahující veškerá vyjádření a rozhodnutí příslušných orgánů a organizací pověřených výkonem státní správy a ostatních účastníků správních řízení, včetně správců inženýrských sítí (tras technické infrastruktury). Dokladová část bude dále obsahovat zápisy ze všech jednání uskutečněných mezi objednatelem a zhotovitelem v průběhu plnění díla.
Součástí plnění veřejné zakázky je dále zajištění všech potřebných průzkumů, posudků, studií a měření nutných pro získání stavebního povolení (např. geologický, hydrogeologický, stavebně historický, vlhkosti, statické posouzení stávajícího objektu, hluková studie, energetický štítek budovy atd.).
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.pardubickykraj.cz)
Kontakt: Roman Ištvánek
e-mail: roman.istvanek@pardubickykraj.cz
tel: +420 466 026 377
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
Druh zadávacího řízení: VZMR s uveřejněním výzvy
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: dle interních předpisů
Datum předložení nabídky: 11.06.2019 09:00
Datum zahájení: 31.05.2019 08:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: